OM OSS

Vi är Frida och Nathalie, två bästa vänner och den andra systern vi aldrig fick. Vi har en förkärlek till design och allt som blommar. Uppväxten på landet har öppnat upp våra hjärtan för naturen. Idag bor vi i Stockholm och njuter av storstadslivet men har låtit naturen flytta in i hemmet genom växter och blommor.  

Nathalie och Frida. 

Frida är utbildad florist, internationell inköpare med ett gesällbrev i bakfickan. Redan som 20 åring startade hon en framgångsrik blomsterbutik och efter det har karriären gått spikrätt uppåt. Med erfarenhet som inköpare, projektledare och business driver ett världsledande börsnoterat bolag sa hon adjö till jobbet med en växande mage. 

När det var dags att börja jobba igen var valet enkelt. Hjärtat slog för blommorna men på ett nytt sätt. Det var då bloom away startades tillsammans med Nathalie som alltid hade drömt om att driva något i egen regi.

Nathalie har sedan barnsben haft öga för estetik och brinner för allt inom skapande. Redan som treåring komponerade hon buketter och det var inte förvånande att det var just florist som blev hennes yrkesval 2008. Nathalie har sedan dess hunnit skapa hundratals brudbuketter och jobbat i flertalet av Stockholms trendigaste blomsterbutiker. Tack vare Nathalies tidigare erfarenhet från tv-produktions och PR-branschen har Bloom aways expansion gått i rasande fart.